Mar

Tinc plena confiança en la floristeria La Violeta Art Floral. És molt professional i creativa. Fan uns rams preciosos i els preus són molt accessibles.

Lluïsa Sañé

Servei excel·lent. Una floristeria que cuida al client i el producte. Sempre en surto satisfeta.

Rosa Rovira

Servei insuperable! Un gust exquisit en el muntatge de rams, a la Violeta Art Floral capten sempre la idea de l’ocasió on van destinats. També composicions amb plantes naturals, elegants i senzilles; com a mi m’agraden. I tot això amb un tracte personal afable i pressupostos ajustats i coherents. Genial!

Conxita Canal

La Violeta Art Floral et dóna la tranquil·litat de trobar el detall floral i l’assessorament adequat per cada moment. Estil, idees i bon gust amb un tracte immillorable. Les plantes i les flors són vida i un regal adient en qualsevol ocasió. Sens dubte, la meva floristeria de referència.

Natàlia Pujades

Una botiga amb molta llum, àmplia i grans aparadors. Hi pots trobar una gran varietat d’articles fins a l’últim detall: flor natural i artificial, rams de tota mena i mides, varietat de muntatges florals per festes i ocasions diverses. Tracte molt agradable i personalitzat. Preus raonables.

Lluïsa Castilla

Sóc clienta de La Violeta Art Floral des de fa molts anys. Estic molt contenta, ja que sempre m’han fet centres i rams de flors molt bonics. Valoro molt el bon tracte amb els clients i que sempre estan preparada per les novetats.